PAKIETY WESELNE
cennik 2024

Weselne Menu Paczółtowickie

x

296 zł / osobę

CZYTAJ WIĘCEJ

Weselne Menu Krzeszowickie

x

396 zł / osobę

CZYTAJ WIĘCEJ

Weselne Menu Małopolskie

x

496 zł / osobę

CZYTAJ WIĘCEJ
PAKIET WESELNY

Menu Małopolskie

Przystawki

Do wyboru jedna z poniższych propozycji.

GRILLOWANA PIERŚ Z KURCZAKA

z miksem sałat i sosem musztardowo-miodowym

PASZTET STAROPOLSKI

z sosem żurawinowym

PŁATKI Z PIECZONEJ KACZKI NA SAŁATCE

z dipem mango

CARPACCIO

z buraka i sera na rukoli

TATAR Z ŁOSOSIA Z KAPARAMI

na koperkowo-majonezowym sosie

SAŁATKA CEZARA Z GRILLOWANYM KURCZAKIEM

z czosnkowymi grzankami i parmezanem

Zupa

Do wyboru jedna z poniższych propozycji.

ROSÓŁ Z WIEJSKIEJ KURY Z MAKARONEM

KREM PIECZARKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

KREM Z BIAŁYCH WARZYW Z GRZANKAMI

KREM BROKUŁOWY Z GRZANKĄ ZIOŁOWĄ

KREM POMIDOROWY Z KLUSECZKAMI I BAZYLIĄ

KREM SELEROWY Z CHRUPIĄCYMI ZIOŁOWYMI GRZANKAMI

ZUPA CEBULOWA NA BIAŁYM WINIE Z SEROWĄ GRZANKĄ

KREM BOROWIKOWY Z GROSZKIEM PTYSIOWYM

Danie Główne

Do wyboru jedna z poniższych propozycji.

SCHAB ZAWIJANY Z GRZYBAMI W SOSIE BOROWIKOWYM

z ziemniakami pieczonymi i miksem fasolek szparagowych

PIECZONA WIEPRZOWINA W SOSIE ŚLIWKOWO-MAŚLAKOWYM

z ziemniaczkami i zestawem surówek

KLASYCZNY KOTLET DE VOLAILLE

z ziemniaczkami po krakowsku i surówką coleslaw

PIERŚ KURCZAKA OTULONA CHRUPIĄCYM BOCZKIEM

w sosie śmietanowo-tymiankowym z ziemniaczkami i surówką z marchewki

TRADYCYJNY KOTLET SCHABOWY

z ziemniakami i kapustą zasmażaną

FILET Z PSTRĄGA W PŁATKACH MIGDAŁOWYCH

z kolorowym ryżem i chrupiącym miksem sałat

ZRAZY WOŁOWE W SOSIE MYŚLIWSKIM

z kluskami gnocchi i modrą kapustą

GRILLOWANY FILET Z ŁOSOSIA Z MASŁEM ZIOŁOWYM

z ziemniakami i kalafiorem romanesco

PLASTRY PIECZONEJ SZYNKI WIEPRZOWEJ

z opiekanymi ziemniakami i zasmażaną kapustą z grzybami

Deser

Do wyboru jedna z poniższych propozycji.

WANILIOWA PANNA COTTA

z musem malinowym

LODY WANILIOWE

z sosem z owoców leśnych

KANDYZOWANA GRUSZKA W WINIE

z lodami waniliowymi

BEZA PAVLOVA

Z OWOCAMI

TARTA Z OWOCAMI LATA

TARTA CZEKOLADOWO-KAWOWA

z sosem karmelowym

SZARLOTKA NA CIEPŁO PODANA NA SOSIE WANILIOWYM

z lodami i bitą śmietaną

Pierwsze i Drugie Danie Gorące

Do wyboru po jednej z poniższych propozycji na każde danie.

SZASZŁYK WIEPRZOWY LUB DROBIOWY

z pieczonym ziemniakiem w ziołach i sałatką wiosenną

PIERŚ KURCZAKA FASZEROWANA SZPINAKIEM W SOSIE PAPRYKOWYM

z puree ziemniaczanym i mieszanką warzyw

PIECZEŃ WIEPRZOWA W SOSIE MIĘSNO-ŚMIETANOWYM

z kluskami śląskimi i sałatką z kiszonych ogórków

PIECZONE UDKO Z KURCZAKA

z ziemniaczanymi talarkami i surówką

SZTUFADA WOŁOWA

z zapiekanką ziemniaczaną i brokułami z migdałowym masłem

CORDON BLEU

z ziemniakami i surówką

FILET KURCZAKA Z ANANASEM I ŻURAWINĄ ZAPIEKANY W SERZE

ziemniak pieczony z masłem czosnkowymi surówką z marchewki

SZNYCELKI WIEPRZOWE SMAŻONE Z CEBULKĄ

z opiekanymi ziemniakami i sałatką z kiszonych ogórków

FILET Z DORSZA W CHRUPIĄCEJ SKÓRCE

z puree ziemniaczanym i surówką z kiszonej kapusty

POLĘDWICZKI WIEPRZOWE W SOSIE KURKOWYM

z mini marchewką w miodzie i maśle z kluskami gnocchi

UDKO Z KACZKI W SOSIE ŻURAWINOWYM

z ziemniaczanym gratin i glazurowanymi buraczkami

PIECZEŃ Z INDYKA W SOSIE Z MAŚLAKÓW

z glazurowaną marchewką i białymi kluseczkami

Trzecie Danie Gorące

Do wyboru po jednej z poniższych propozycji na każde danie.

ŻUREK NA BIAŁEJ KIEŁBASIE

BARSZCZ CZERWONY Z PASZTECIKIEM FRANCUSKIM

BARSZCZ CZERWONY Z KROKIETEM

z mięsem lub kapustą i grzybami

KWAŚNICA NA WĘDZONYM ŻEBERKU

WIEPRZOWINA DUSZONA W POTRAWCE Z PORÓW

STROGONOW

PIKANTNA ZUPA GULASZOWA Z KLUSKAMI

Stół Wiejski

W skład bufetu wchodzą wszystkie poniższe pozycje.

KIEŁBASA WIEJSKA

KABANOS

BOCZEK WĘDZONY

SZYNKA WIEJSKA

SALCESON WIEJSKI

KASZANKA

WYBÓR PASZTETÓW

SMALEC Z BOCZKIEM I CEBULĄ

OGÓRKI KISZONE

GRZYBY MARYNOWANE

CHLEB WIEJSKI

MASŁO

Bufet Zimnych Przekąsek

W skład bufetu wchodzą wszystkie poniższe pozycje.

DESKA WĘDLIN

DESKA MIĘS PIECZONYCH

ZIMNE SOSY DO MIĘS

DESKA SERÓW

ROLADKI SZYNKOWO-SEROWE

TRZY SAŁATKI DO WYBORU Z LISTY

GALARETKI DROBIOWE lub WIEPRZOWE

ŚLEDŹ NA TRZY SPOSOBY: W ŚMIETANIE, W OLEJU I PO KASZUBSKU

JAJKA W SOSIE TATARSKIM lub FASZEROWANE MUSEM PIECZARKOWYM

WARZYWA KONSERWOWE

ŚWIEŻE WARZYWA

PIECZYWO

MASŁO

Zachęcamy do podania numeru telefonu. Odpowiadamy na każdy mail, lecz filtry antyspamowe często usuwają nasze odpowiedzi z Państwa poczty. Po otrzymaniu numeru telefonu skontaktujemy się z Państwem by potwierdzić, czy nasza odpowiedź mailowa dotarła do Państwa.

NAPISZ DO NAS



    Klauzula o ochronie danych osobowych:
    Podane w formularzu dane będą przetwarzane przez Kompleks Paczółtowice wyłącznie w celu uzyskania odpowiedzi na zgłoszenie przez okres nie dłuższy niż 30 dni. Administratorem podanych danych będzie firma OPEN Wojciech Rabiega, Wołowice 488, 32-070 Czernichów, będąca operatorem Kompleksu Paczółtowice. Dane zostały podane dobrowolnie z prawem dostępu do ich treści i poprawienia. Prosimy o zapoznanie się z pełną treścią Polityki Prywatności, w której znajdują się także dane kontaktowe inspektora ochrony danych osobowych.

    Przeczytaj: Polityka Prywatności


    Zapoznałem się z Polityką Prywatności i akceptuję jej zasady.


    Proszę udowodnić, że jesteś człowiekiem, wybierając Filiżanka.


    Dodatki, Atrakcje, Rabaty

    x

    CZYTAJ WIĘCEJ